Škodan Joustava - autoile kiinteällä kuukausimaksulla

Helppoa autoilua kaiken kattavaan kuukausihintaan. Nyt myös yritysasiakkaille.

Valitse sinulle sopiva Škoda

Haullasi löytyi 7 tulosta

Kaikissa Joustava-autoissa on ilmastointi ja vakionopeudensäädin ja lisäksi vaihteleva määrä muita nykyajan Škoda-autoiluun kuuluvia mukavuuksia.

Tilaa netissä, vastaanota kotiovelle, aja ja nauti. Palauta kun sinulle sopii. Nyt myös yritysasiakkaille.

Škodan Joustava on palvelu, jonka avulla autoilet aina helposti ja huolettomasti. Kiinteällä kaiken kattavalla kuukausimaksulla saat käyttöösi auton, jolla kuljet kuten haluat. Minimiaika palvelun käytölle on vain kaksi kuukautta ja maksimi 12 kuukautta. Palvelu on tarjolla niin yksityis- kuin yritysasiakkaille.

Škodan Joustava -palvelu sisältää:

- Valitsemasi auto käyttöön 2-12 kuukauden ajaksi

- Reilusti kilometrejä (2 000 km / kk)

- Vakuutukset ja verot

- Huollot ja renkaiden vaihdot

- Veloituksettoman toimituksen ja noudon pk-seudulle. Kysy toimituksen ja noudon hintaa muualle Suomeen joustava@skoda.fi . Toimitus 3 arkipäivässä.

- Laskutus kuukausittain, sopimuksen voi irtisanoa joustavasti kuukauden irtisanomisajalla. Sopimus uusiutuu aina automaattisesti kuukausittain 1 kuukauden jaksolle kunnes se irtisanotaan.

Laaja valikoima automalleja

Joustava -palvelusta löytyy laaja valikoima erilaisia automalleja erilaisiin tarpeisiin. Pienestä ja näppärästä Fabiasta aina isoimpaan Kodiaqiin tai täyssähköiseen Enyaqiin. Voimanlähteistäkin voi valita bensiinin, dieselin, ladattavan hybridin, kaasuhybridin ja täyssähköisen välillä. Valitse itsellesi sopiva auto ja tilaa. Tilausprosessissa henkilöllisyytesi tarkistetaan ja maksukortiltasi veloitetaan ensimmäinen kuukausimaksu.

Usein kysyttyjä kysymyksiä