Kodiaq

Monipuolinen kokonaisuus kaikkiin tarpeisiin

alk. 999 €/kk

Hinta sisältää 2000 km/kk

Kodiaq 1,5 Ambition
999 €/kk

Hinta sisältää 2000 km/kk

Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Vetotapa
Etuveto
Vetokoukku
Kyllä
Kodiaq 2,0 TSI 190 4X4 Style
1 350 €/kk

Hinta sisältää 2000 km/kk

Käyttövoima
Bensiini
Vaihteisto
Automaatti
Vetotapa
Neliveto
Vetokoukku
Kyllä

Kaikissa Joustava-autoissa on nykyaikaiseen Škoda-autoiluun kuuluvat vähimmäisvarusteet, sisältäen esimerkiksi ilmastoinnin ja vakionopeussäätimen. Suurimmassa osassa autoja on lisäksi huomattava määrä muita mukavia ominaisuuksia, mutta niitä emme pysty tilausvaiheessa yksilöimään. Auton väri ja varusteet saattavat poiketa esimerkkikuvista. Kuukausihintaan sisältyy 2 000 km.

Joustava palvelun kuukausimaksu sisältää auton käyttöösi kuukaudeksi, huollot, renkaiden vaihdot, renkaiden säilytyksen, ajoneuvoveron, vakuutukset ja Škoda Ajoturva - palvelun. Sekä veloituksettoman ajoneuvon toimituksen kotiovellesi ja noudon lopettaessasi palvelun käytön. Auton vuokraus uusiutuu automaattisesti kuukausittain uudelle kuukauden tilausjaksolle kunnes ilmoitat Joustava palvelun käytön lopettamisesta.

Škodan Joustava on helppo tapa hankkia auto käyttöösi huolettomasti ja kaiken kattavaan kuukausihintaan, ilman pitkiä sitoutumisia. Toimitamme auton kotiovellesi PK-seudulle ja noudamme sen pois kun lopetat palvelun käytön. Vuokrauksen kesto on vähintään 2kk ja maksimissaan 12kk. Sopimus uusitaan ja laskutetaan automaattisesti kuukausittain uudelle 1kk tilausjaksolle, kunnes lopetat palvelun tilauksen. Tilauksen teet kätevästi netissä, tällä sivustolla.

Joustavan kuukausimaksu sisältää valitsemasi malllin mukaisen auton, vakuutusmaksut, ajoneuvoveron, huollot, renkaiden vaihdon sekä Skodan Ajoturvan. Auto toimitetaan veloituksetta kotiovellesi ja noudetaan pois kun lopetat palvelun käytön.
Palvelun kuukausimaksu ei sisällä tavallisimpia käyttökustannuksia, kuten käytönaikaisen tankkaamisen ja/tai lataamisen kuluja, pesuja tai tuulilasinpesunesteitä.

Maksut veloitetaan tilausvaiheessa käyttämältäsi maksukortilta. Tulevan tilausjakson (eli seuraavan kuukauden) kuukausimaksu veloitetaan maksukortiltasi 13 vrk ennen seuraavan tilausjakson alkua. Sinulla on siihen asti aikaa perua tilaus. Yritysasiakkaille on tarjolla maksutapoina myös verkko- ja kirjelasku.

Joustava palvelu kuukausimaksun lisäksi kuluja syntyy lähinnä auton käytöstä eli käytännössä tankkaamisesta / lataamisesta.

Jos autosi rikkoutuu onnettomuuden tai muun syyn takia, kun liikenneturvallisuudesta on huolehdittu, ota yhteyttä Škodan Ajoturvaan, joka huolehtii matkasi jatkumisen ja autosi huoltoon tilanteen sitä vaatiessa.

Auton vaihto kesken kauden ei valitettavasti onnistu, mutta aina voit lopettaa nykyisen tilauksen lopetusehtojen mukaisesti ja tilata uuden Joustavan alle.Omavastuu on useimmille vahinkotyypeille 500€. Tarkemmat tiedot tästä löydät sopimusehdoissa. Omavastuuta ei voi pienentää. Palvelun voi irtisanoa palveluportaalissa, tai ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun, joustava@skoda.fi.

Valmistaja pidättää oikeuden kaikkiin teknisiin tietoihin, muotoiluun, varusteluun, materiaaleihin, kuviin ja hintoihin liittyviin muutoksiin. Oheiset kuvat eivät vastaa kaikilta osin Suomen malliversioita ja on esitetty vain esimerkkinä.