Fabia

550 €/kk

Yleiskatsaus

  • MerkkiŠkoda

  • MalliFabia

  • VaihteistoManuaalivaihteisto

  • PolttoaineBensiini
Kaikissa Joustava-autoissa on nykyaikaiseen Škoda-autoiluun kuuluvat vähimmäisvarusteet, sisältäen esimerkiksi ilmastoinnin ja vakionopeussäätimen. Suurimmassa osassa autoja on lisäksi huomattava määrä muita mukavia ominaisuuksia, mutta niitä emme pysty tilausvaiheessa yksilöimään. Auton väri ja varusteet saattavat poiketa esimerkkikuvista.

Lumoavan kaunis

Täysin uusi FABIA näyttää ŠKODA-muotokielen uuden suunnan. Olemus huokuu samalla sekä itsevarmuutta että lämminhenkisyyttä. Auto on suunniteltu siten, että kiinnostavia yksityiskohtia löytyy joka puolelta. Lisäksi ilmanvastuskerroin alkaen 0,28 on pienin tässä kokoluokassa.

Fabia - 550 €/kk

Joustava palvelun kuukausimaksu sisältää auton käyttöösi kuukaudeksi, huollot, renkaiden vaihdot, renkaiden säilytyksen, ajoneuvoveron, vakuutukset ja Škoda Ajoturva - palvelun. Sekä veloituksettoman ajoneuvon toimituksen kotiovellesi ja noudon lopettaessasi palvelun käytön.

Auton vuokraus uusiutuu automaattisesti kuukausittain uudelle kuukauden tilausjaksolle kunnes ilmoitat Joustava palvelun käytön lopettamisesta.